Karabükspor’da Belek Kampı Aralıksız Sürüyor

Karabükspor’da Belek Kampı Aralıksız Sürüyor

Yayın: 02.02.2017 23:06
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde lige verilen arada Antalya Belek Susesi Luxury Resort Hotel’de sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile kamp çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda salonda kuvvet çalışması yapan futbolcular, akşam antrenmanında ise taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile futbol şube sorumlusu Tolga Gül de takip ettiler.

Kardemir Karabükspor çalışmalarını 7 Şubat’a kadar Belek’te sürdürecek olup; 4 Şubat Cumartesi günü Slovakya Süper Lig takımlarından Sport Podbrezova ile hazırlık maçı yapacaktır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da tedavi edilen doğan ve martı doğaya salındı

Yayın: 21.05.2024 13:33
Paylaş:
A+ A-

Kastamonu’da yaralı halde bulunan doğan ve martı tedavilerinin ardından doğaya salındı.

Cide ve Çatalzeytin ilçelerinde yaralı halde doğan ve martı bulan vatandaşlar, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğüne ihbarda bulundu.

Ekiplerin koruma altına aldığı iki kuşun gerçekleştirilen ilk muayenelerinde doğanın bitkin, martının ise kanadında zedelenme olduğu tespit edildi, veteriner hekimlerce tedavileri yapıldı.

Rehabilitasyon sürecinin ardından sağlığına kavuşan kuşlar doğal yaşam alanlarına salındı.