Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
06 Temmuz, 2017 00:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’un Yeni Transferi Traore İddialı

Yeni sezonun ilk etabı için Bolu’da kamp yapan Kardemir Karabükspor‘un yeni transferi Hamidou Traore, sıkı bir antrenmandan geçtiklerini ve bunun karşılığını ligde alacaklarını söyledi.

Sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor kuvvet ve ağırlık yüklemesi yapıyor. Ağır tempoda süren idmanlarda futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Kırmızı-mavili ekibin Malili yeni transferi Hamidou Traore, takıma kısa sürede adapte olduğunu ve aile ortamı içinde olduklarını söyledi.

Takım arkadaşları ile anlaştığını ve kendisine yardımcı olduklarını da kaydeden genç oyuncu, “Burada sıkı bir antrenman geçiriyoruz ve bunun karşılığını ligde alacağımızı düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray’a karşı kupa maçına çıkmıştım. Dolayısıyla ligin seviyesini orada gördüm. Takıma ciddi anlamda katkı sağlamak için buradayım. Her takım ve her oyuncu bir hedef ve ödül için burada. Bizde burada kupalar için varız ve hedefimiz kupalar kaldırmak. Taraftarlarda bizim bir ailemiz ve onların bize güvenlerini istiyoruz. Gönülleri rahat olsun elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Kırmızı-mavili ekip 14 Temmuz’a kadar Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:41 tarihinde yayınlandı
0 0

LGS’de geç kalan öğrencilerin yardımına polis yetişti

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında il genelinde alınan güvenlik ve trafik tedbirlerinin yanı sıra öğrencilerin sınav merkezlerine zamanında ve sorunsuz ulaşabilmeleri için yoğun mesai harcadı.

Sınav sabahı okulunu karıştıran öğrenciler polis ekipleri tarafından doğru sınav merkezlerine yönlendirilirken, kimliğini kaybeden öğrenciler ise gerekli işlemleri yapabilmeleri için ilgili nüfus müdürlüklerine götürüldü. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından öğrenciler sınava girecekleri okullara güvenli şekilde ulaştırıldı.

Öte yandan sınava geç kalma riski yaşayan öğrenciler de devriye ve trafik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle sınav merkezlerine yetiştirildi.

Samsun genelinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında toplam 14 öğrenciye ulaşım ve yönlendirme desteği sağlandı. Böylece öğrencilerin sınavlarına zamanında girmeleri temin edildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, öğrencilerin sınav heyecanını güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri amacıyla gerekli tüm güvenlik ve trafik tedbirlerinin kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin