Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
16 Nisan, 2026 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 12 derslikli yeni ilkokulun inşaatı başladı

Karabük’te eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir yatırım daha hayata geçiriliyor. Karabük İl Özel İdaresi tarafından Kayabaşı Mahallesi’nde yapımına başlanan 12 derslikli ilkokul binasında çalışmalar hız kazandı.

Toplam 2 bin 900 metrekare inşaat alanına sahip olacak okulun oturum alanı 750 metrekare olarak planlandı. İhalesi Karabük İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen projenin kontrollük hizmetleri ise Karabük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Projede şu an temel güçlendirme çalışmaları kapsamında fore kazık imalatı devam ediyor. Yetkililer, modern ve güvenli bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefleyen okulun, tamamlandığında bölgedeki eğitim kalitesine önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Kayabaşı Mahallesi’nde yükselen yeni eğitim yuvasının, hem mahalle sakinleri hem de Karabük genelinde memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.