Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
10 Kasım, 2023 21:58 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te 32 sikkenin ele geçirildiği operasyonda 2 zanlı yakalandı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 32 sikke ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli serbest bırakıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, Safranbolu ilçesindeki 18 Mart Kent Parkı'nda bazı şahısların üzerinde tarihi eser bulunduğu belirlendi. Şüpheliler D.Y. (35) ve E.K'nin (38) üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerlendirilen 32 sikke ele geçirildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, salıverildi. (AA)

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Polisi gören geri manevra yaparak kaçtı

Bartın’da uygulama yapan polis grupları, 10 dakika içerisinde 3 aracın geri hareket yaparak kaçtığını tespit etti. Uygulamadan kaçan şoförler, kovalamaca sonucu yakalanarak, gerekli süreçleri yapıldı.
Bartın Gölbucağı Kavşağı ve Gölbucağı Sanayi Sitesi ortasında alkol uygulaması yapan polis grupları, alkollü şoförlerin kabusu oldu. Son anda polisleri fark eden şoförler, geri hareket yaparak uygulama noktasından kaçtı. Yaklaşık 10 dakika içerisinde polisi gören 3 araç şoförü, geri geri giderek uygulama noktasından kaçtı. Araçları fark eden trafik polisleri ise telsiz anonsu ile etraftaki polisleri bilgilendirerek uygulamadan kaçan araçları ihbar etti. Telsiz anonsu üzerine ise uygulama noktası yakınındaki takımlar harekete geçerek, kaçan araçların peşine düştü. Uyulamadan kaçan 3 aracın da şoförü yakalanırken, şoförler kaçan şoförlerin ise alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülere çeşitli hususlardan de para cezası kesilirken, araçlardan ikisi alkolsüz şoförlere teslim esildi. Bir araç ise cazibeli yardımıyla otoparka çekildi

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.