Karabük’te bir genç, evinin balkonunda asılı halde ölü bulundu.
Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan E.Y’den (25) haber alamayan yakınlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan incelemede, E.Y’nin yaşadığı apartmanın 3. kat balkonundan sarkıtılan çarşafa asılı halde olduğu belirlendi. Olay yerinde yapılan çalışmalar sırasında, şahsın odasında bulunan cep telefonunda yakınlarıyla helalleştiği ve veda mesajları içeren bir not tespit edildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından E.Y’nin cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Karabük’te bir kişi evinin balkonunda asılı halde bulundu
Yenice’de sorunlar dinlendi, sokak lambaları yenilendi
Yenice Belediyesi, bayramlaşma programında vatandaşlardan gelen elektrik ve aydınlatma sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturdu.
Arızalı sokak lambaları yenilenirken, Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır” dedi.
Bayramın ikinci gününde İlçe Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş tarafından iletilen sorunları not aldı. Görüşmede, merkez ve mahallelerdeki bazı elektrik hatları ile sokak aydınlatmalarında yaşanan eksiklikler gündeme geldi.
Talep üzerine harekete geçen Başkan Karakaş, konunun takipçisi olarak Enerjisa yetkilileriyle görüştü ve arızaların en kısa sürede giderilmesini talep etti. Enerjisa ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla birlikte yanmayan, yetersiz ışık veren, ekonomik ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş sokak aydınlatma lambaları yenileriyle değiştirildi.
Başkan Karakaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına iletilen her talebin takipçisi olmaya, sorunlara çözüm üretmeye ve ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Karakaş, kısa sürede gerekli çalışmaları tamamlayan Enerjisa yetkililerine teşekkür ederek, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


