Karabük’te, Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın çatısında çıkan yangın, çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Yangın, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Apartmanın çatısından yükselen dumanları gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine kısa süre içinde intikal eden Karabük Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını hızla kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, can kaybı olmadığı belirtildi.
Yangın sonrası apartmanda yaşayanlar, olayın etkisiyle bir süre dışarıda beklemek zorunda kaldı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı.
Mahalle sakinleri, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir felaketin önüne geçildiğini kaydetti.