Karabük’te Davulcular Ramazan’a Hazır

Karabük’te Davulcular Ramazan’a Hazır

Yayın: 09.03.2024 12:45
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Ramazan ayında vatandaşları sahura uyandırmak için görev alacak olan Ramazan davulcularını belirledi.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sahurda görev alacak davulculara yaka kartlarını dağıtarak, mahallelerde Ramazan Ayında sahurda çalışacak davulcuların çalışma şartları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Yaka kartı bulunmayan davulculara hiçbir şekilde inanılmamasını ve para verilmemesi uyarısında bulunulurken, vatandaşların böyle bir durum karşısında 444 21 78 nolu belediye çağrı merkezine telefonla ihbarda bulunabileceği aktarıldı.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sahur saatinde Ramazan davulcularımız vatandaşlarımızı rahatsız etmeden disiplinli, güzel bir şekilde geleneklerimize ve göreneklerimize uygun olarak Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecekler. Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Ramazan ayı boyunca da 7/24 denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

32. Geleneksel Düzce Off-Road Şenlikleri sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen 32. Geleneksel Düzce Off-Road Şenlikleri sona erdi.

Gümüşova ilçesindeki özel parkurda gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden 200 araç ve 400 sporcu katıldı.

Yarışların son gününde adrenalin tutkunu sporcular, büyük motor hacimli ve tam donanımlı araçlarıyla çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalıştı.

Alanı dolduran izleyiciler, sürücülerin araçlarıyla çamura saplandıkları su havuzlarından çıkma mücadelesini ilgiyle izledi.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın son gününde de keyifli mücadelelerin yaşandığını belirterek, “Şunu gururla söyleyebiliriz ki, Düzce'de dünya rekoru kırdık. Dünyada böyle off-road etkinliği yok kalabalık olarak. Alanda 1500'e yakın araç var. Yollar komple kapandı, alana giriş mümkün değil. Bizim için mutluluk verici organizasyon oldu.” diye konuştu.

Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da güzel bir organizasyon yapmak istediklerini sözlerine ekledi.