Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
14 Aralık, 2023 21:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:24

Karabük’te evden hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli aranıyor

Karabük'te evden hırsızlık girişiminde bulunan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Belenköy TOKİ'de Yılmaz Mangaltepe'ne ait eve, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi girdi. Salondaki televizyonu üniteden indirip yere bırakan şüpheli, daha sonra evden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yılmaz Mangaltepe'nin ağabeyi Yaşar Mangaltepe, gazetecilere, olay anında evde kimse bulunmadığını belirterek, "Televizyonu ünitesinden çıkarıp, yere indirmiş. Sesleri duyunca vazgeçmiş." dedi. (AA)   blank blank blank

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 11:17 tarihinde yayınlandı

Çaycumaspor ile SSV Elpse Kardeş Kulüp Oldu

Çaycumaspor ile Almanya’nın SSV Elpse 1911 e.V kulübü, imzalanan protokolle resmen kardeş kulüp oldu. Çaycuma Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende anlaşmaya, Çaycumaspor Başkanı Şenan Kerçin ile SSV Elpse Gençlik Kısmından Sorumlu Lider Yardımcısı Lothar Uwe Wittwer imza attı.
Törene, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Lennestadt İlçe Spor Müdür Yardımcısı Rainer Otto Krahl, her iki kulübün yöneticileri, antrenörleri ve atletleri katıldı.
Başkan Kantarcı, iki kent ortasında eğitimden spora uzanan güçlü bağların gençler ismine büyük kazanım olduğunu vurguladı. Çaycumaspor Başkanı Kerçin ise, "Almanya’dan gelen kardeşlerimizin yaşadığı memnunluğu görmek büyük keyifti" dedi. Wittwer de "Bu dostluklar yalnızca kentlerimiz için değil, dünya barışı ismine da çok değerli" sözlerini kullandı.
İki kulübün U14 kadroları, kardeşlik kapsamında 10 Haziran Salı günü saat 17.00’de Çaycuma Kent Stadı’nda dostluk maçı gerçekleşti. Elpse kafilesi, Çaycuma’daki çeşitli resmi kurumları da ziyaret etmeye devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin