Bugünün yazarlarıŞafak Zeki Akca · Okan Küçük · 2 yeni yazıŞafak Zeki Akca: “ZAMAN O ZAMAN, ZAMAN BU ZAMAN!”

Karabük’te Genç Sporcuların Başarısı

KGKarabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü29 Ağustos 2026, 15:101 dk okuma
Karabük’te Genç Sporcuların Başarısı

Karabük’te faaliyet gösteren Crystal Spor Kulübü’nün genç trampolin cimnastikçileri, ilk yarışma deneyimlerinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile bir araya geldi.

21-23 Ağustos 2026 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Trampolin Cimnastik Derviş Çatalbaş Kupası’na katılan sporcular Yaren Yılmaz ve Nehir Yeşiloğlu, antrenörleri Neval Berber eşliğinde İl Müdürü Coşkun Güven’i makamında ziyaret etti.

İLK YARIŞMALARINDA DİKKAT ÇEKTİLER

Crystal Spor Kulübü’nün ilk kez katıldığı organizasyonda mücadele eden Yaren Yılmaz ve Nehir Yeşiloğlu, sergiledikleri performansla önemli bir yarışma deneyimi kazandı.

İlk kez resmi bir organizasyonda yarışan sporcuların elde ettikleri dereceler, gelecek müsabakalar öncesinde umut verdi.

GÜVEN’DEN SPORCULARA TEBRİK

Ziyarette genç sporcuları ve antrenör Neval Berber’i tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, ilk yarışmanın sporcuların gelişim sürecindeki önemine dikkat çekti.

Sporcuların elde ettiği deneyimin ilerleyen organizasyonlarda kendilerine katkı sağlayacağını belirten Güven, Yaren Yılmaz ve Nehir Yeşiloğlu’na başarılarının devamını diledi.

Crystal Spor Kulübü sporcuları ise yeni yarışmalarda daha iyi dereceler elde etmek için çalışmalarını sürdürecek.
Paylaş

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Bu yazıda yorumlar kapalı.
ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam