Reklam
Reklam
Emine Çelik Avatarı
Emine Çelik tarafından
24 Ağustos, 2026 09:47 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Hafızlar belge aldı

Karabük İl Müftülüğüne bağlı Hafızlık Kur’an Kurslarında eğitimlerini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen sınavda başarılı olan 6 öğrenci için hafızlık belgesi töreni düzenlendi.

Müftülük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene, hafız adayları ve aileleri katıldı. 11-22 Mayıs 2026 tarihleri arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarı elde eden 6 öğrenci, hafızlık belgesi almaya hak kazandı.

Belge ve hediyeler, İl Müftüsü Ali Erhun tarafından öğrencilere takdim edildi. Törende bir konuşma yapan Müftü Erhun, hafızları tebrik ederek şunları söyledi:

“Rabbim ezberlediğiniz Kur’an-ı Kerim’i ömür boyu unutmamayı ve Kur’an’ın öğretileri doğrultusunda yaşayan kullarından olmayı sizlere nasip eylesin. Kur’an-ı Kerim çok şerefli bir kitap; hizmet edeni de şereflendiren, yükselten ve yücelten bir kitap. Rabbim bizleri Kur’an’a hizmet etme şerefine nail eylesin.”

Dualarla sona eren tören, hafız öğrencilerin aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.