Karabük’te Jandarma Operasyonları: 60 Şüpheli Yakalandı, 20 Tutuklama

Karabük’te Jandarma Operasyonları: 60 Şüpheli Yakalandı, 20 Tutuklama

Yayın: 22.05.2024 16:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 1-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 60 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 20’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar kapsamında, hakkında farklı suçlardan arama kararı bulunan 60 kişi gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından, 40 kişi adli işlemlerin tamamlanması sonrası serbest bırakıldı. Ancak, aralarında 0-5 yıl arası hapis cezası bulunan 18 kişi, 15 ayrı suçtan 19 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi ve 15 yıl “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçundan cezası bulunan 1 kişi tutuklandı.

Tutuklanan 20 şüpheli, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma yetkilileri, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi yönündeki kararlılıklarını sürdürdüklerini belirtti. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için bu tür operasyonların devam edeceği vurgulandı.

Karabük halkı, jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonlarından memnuniyet duyarken, yetkililer de vatandaşların güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.