Karabük’te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Karabük’te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Yayın: 22.05.2024 16:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük-Yenice karayolunun Soğuksu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.

Olay, Soğuksu mevkiinde öğle saatlerinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kontrolünü kaybeden bir otomobil, karşı şeritten gelen hafif ticari araçla çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araçta da maddi hasar oluşurken, kazada yaralanan 3 kişi çevredeki vatandaşların yardımıyla araçlardan çıkarıldı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazanın oluş nedenini ve olası ihmalleri araştırıyor.

Trafik kazalarının sıkça yaşandığı Karabük-Yenice karayolunda sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapıldı.

Kaza sonrası yol bir süreliğine trafiğe kapatıldıktan sonra araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da olumsuz hava şartları nedeniyle denize girilmemesi istendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 08:37
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun Valiliği, Karadeniz'deki olumsuz hava şartları nedeniyle denize girilmemesi uyarısında bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığından alınan verilere göre, rüzgar hızının saatte 30 deniz miline, dalga yüksekliğinin ise 1,5 metreye ulaşacağının değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesi önemle duyurulur.” ifadesine yer verildi.