Ekim 8, 2024 23:00

Karabük’te kadına yönelik şiddete karşı yürüyüş düzenlendi

Anadolu Ajansı
A+ A-
 
 
 

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kadına yönelik şiddete karşı yürüyüş yapıldı.

Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen yürüyüş, Sadri Artunç Caddesi’nden başladı.

Grup üyeleri, ellerinde pankartlarla slogan atarak Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü.

Üniversite öğrencileri, basın açıklaması sonrası dağıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İSTANBUL (AA) – HDI Sigorta, sektör profesyonellerini buluşturmak, işbirliklerini güçlendirmek ve bilgi alışverişini teşvik etmek amacıyla düzenlenen 3. Sigorta Fuarı ve Kongresi'ne katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 13. Sigortacılık Haftası kapsamında düzenlenen 3. Sigorta Fuarı ve Kongresi, TOBB ve Türkiye Sigorta Birliği işbirliğiyle Antalya Belek'teki Nest Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

HDI Sigorta, hizmet verdiği her bölgeden bölge üretim birincisi seçilen toplam 14 “Süper Kahraman” acentesiyle fuara katıldı.

Fuarda HDI Sigorta'yı temsilen HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, HDI Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Bay, Acenteler Satış ve Kanal Yönetimi Grup Müdürü Fatih Bayraktar ve HDI Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü Ekibi yer aldı.

İşcan, fuar kapsamında düzenlenen “Sigortacılık Sektöründe Dağıtım Kanalları Sorunları ve Acentelerin Finansal Markete Dönüşümü” başlıklı panelde konuşmacı oldu.

Açıklamada fuara ilişkin görüşlerine yer verilen İşcan, fuarın sektördeki oyuncuların bir araya gelerek deneyimlerini ve vizyonlarını paylaşmaları açısından büyük bir fırsat sunduğunu belirtti.

İşcan, sigorta farkındalığını artırmak için Sigortacılık Haftasını önemsediklerini ve sigorta fuarı gibi çeşitli etkinliklerin de geniş kesimlere ulaşmalarını sağlayarak hedefleri konusunda önemli bir rol oynadığını ifade etti.

HDI Sigorta olarak, yenilikçi çözümlerimiz ve güçlü acente ağlarıyla sektöre öncülük ettiklerini belirten İşcan, sektörün gelişimi açısından önem taşıyan ve paydaşlar arasında yeni işbirlikleri geliştirilmesi açısından yüksek verim sunan fuarlara katılmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Fuar gerek sigorta sektörünün kamu yönetimleriyle bir araya gelmesini sağlayarak gerekse yenilikçi ürünlerin tanıtılmasına zemin hazırlayarak katılımcı şirketlere yüksek katkı sunduğunu bildiren İşcan, şunları kaydetti:

“Özellikle yenilikçi ve teknolojik gelişmeleri takip etmeye imkan tanırken fuarda gerçekleştirilen panel ve çalıştaylar tüm katılımcılara gelecek vizyonu açısından önemli faydalar sağlıyor. Bu yıl fuara Bölge Üretim Birincisi seçilen 14 Süper Kahraman acentemiz ile katılım sağladık. Acentelerimizin başarısı, HDI Sigorta'nın müşteri odaklı yaklaşımının ve güçlü işbirliklerinin bir sonucu. Hep birlikte omuz omuza çalışarak yarınlara emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.”

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427