Karabük’te Öğretmenler Günü Kutlaması

Karabük’te Öğretmenler Günü Kutlaması

Yayın: 27.11.2022 18:12
Paylaş:
A+ A-

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Karabük Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gür Can ve okul idaresinden bir ilk gerçekleştirildi.

Öğretmenler günü nedeniyle sabah okula gelen öğretmenler “ Öğretmenim Gününüz Kutlu Olsun” pankartı ile karşılaştılar. Okul müdürü Gür Can ve okul idaresi tarafından anlamlı günde bir ilk ile karşılaşan okul öğretmenleri, başta okul müdürü ve idarecilere teşekkür ettiler. Sabah okul girişinde öğretmenler gününde bu pankart ile karşılan öğretmenlere daha sonra günün anısına okul idaresi tarafından birer hediye de verildi.


AKŞAM YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

24 Kasım Öğretmenler gününde ilk kez böyle bir tablo ile karşılaşan Karabük Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenler için akşam da bir yemek programı düzenlendi.

Kabalalık öğretmen grubunun katıldığı akşam yemeğinde, okul idarecileri ve öğretmenler yemek eşliğinde güzel bir gün geçirmiş oldular.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin partisinden istifa etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri partiden istifa etti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda, Trabzonlu aday Koray Aydın'ı desteklediklerini ancak kurultayda yaşananların kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.

Kurultayda Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın da oy kullanamadığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

“Genel başkanlık görevine seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'na başarılar dilerken kendisinin bu skandalı açıklığa kavuşturmasını, hesabını sormasını ve kamuoyuna da açıklamasını bekliyoruz. Seçilmiş bir delegenin oy kullanma hakkını gasbedenlerden hesabını sormak ve bunu da kamuoyuna açıklamak İYİ Parti'nin namus borcudur. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimiz, 25 mahalle başkanımız, 2'si Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan 9 ilçe Belediye Meclis üyemiz ile birlikte tüm Yomra teşkilatları olarak İYİ Parti'den istifa ediyoruz. Yomra, Trabzon ve Türkiye kamuoyunun bilgilerinize sunuyoruz.”