Karabük’te Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Karabük’te Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Yayın: 17.10.2023 14:18 |Güncelleme: 27.12.2023 16:44
Paylaş:
A+ A-

Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl geleneksel olarak düzenlediği gençler arası kültür ve sanat yarışmalarından “Bir Şiir Bir Nefes” şiir okuma yarışması Yenişehir Konferans Salonunda yapıldı.

14-17 ve 18-25 yaş aralıklarında bay/bayan olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirildiği yarışmada birinci olan gençler bölge finalinde yarışacaklar.

Yarışmanın açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye geneli yapılan ‘Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması’na Karabük’te gençlerin fazla ilgi göstermesinden mutlu olduğunu belirterek, “Milli duygularımızı ve kültürümüzü en iyi şekilde anlatan Türk müziği, tiyatro ve şiirin yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen yarışmalarda birinci olanları tebrik ediyorum” dedi.

Yarışmaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, veliler ve öğrenciler katıldı(Berkay Doğan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.