blank
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
28 Ekim, 2024 09:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te Sis Etkili Oldu

Batı Karadeniz'de etkili olan yoğun sis ulaşımda görüş mesafesini düşürdü.

Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan sis, sabah saatlerinde Karabük'te de görüldü. Karabük'te sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle bazı kesimlerde görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Karabük'te demir çelik fabrikası, baca gazı tozu geri kazanım tesisi ve haddehanelerin  dumanıyla karışık sisli görüntü 100. Yıl Mahallesi üzerinde de etkili oldu.

Kara yolunda da sis etkisini gösterdi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı güzergahları kullanan sürücüler, trafikte dikkatli ilerledi.

Sabah hava sıcaklığının 4 derece olduğu kentte, sisin öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Emine Çelik tarafından
19 Mayıs, 2025 13:03 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Yıldırım’dan Gençlere Meslek Tavsiyesi

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda gençlere seslenerek, gençleri üretim, sanayi ve imalat gibi alanlarda daha çok çalışmaya davet etti. Tüm gençlerin bayramını kutlayan  Başkan Yıldırım,  ülkenin geleceğinin teminatının gençler olduğunu söyledi.

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, gençlere yönelik yaptığı açıklamada meslek konusuna dikkat çekerek, gençlerin üretim, sanayi ve imalat gibi alanlarda daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

Başkan Yıldırım açıklamasında; “Bu ülke kolay var olmadı, her alanda çok büyük mücadeleler verildi, verilmeye de devam ediyor,” diyen Yıldırım, gençlerin ülkenin kalkınmasında kritik bir rol üstleneceğini belirtti. Meslek sahibi olmanın önemine dikkat çeken Yıldırım, “Eli yatkın olan gençlerimizi ilgi alanlarına göre çırak, kalfa, usta olmaya yönlendirmek istiyoruz. Tamirci, mobilyacı, elektrikçi, berber, kuaför, terzi gibi meslekler yakın gelecekte en çok kazanan meslekler olacak,” ifadelerini kullandı.

Gençlere hitaben “Her alanda önce kendinizi, sonra ülkemizi kalkındırın” çağrısında bulunan Yıldırım, sözlerini “Size çok güveniyoruz. Sizleri seviyor ve başarı dolu bir ömür diliyoruz,” diyerek tamamladı.

.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.