Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
03 Haziran, 2024 10:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Trafik Kazası: Üç Araç Çarpıştı, Bir Kişi Yaralandı

Karabük-Safranbolu karayolu üzerinde bulunan Balıklarkayası mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, üç araç çarpıştı ve bir kişi yaralandı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde gerçekleşti.  Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak ekiplerin çalışmaları sonucunda tekrar açıldı. 06DPY749, 34LJV49 ve 78M0362 plakalı araçların karıştığı kaza yerinin yani Balıkkayası mevkiinin özellikle yol ayrımının, durak genişliğinin yeniden ve ivedilikle düzenlemeye gidilmesi olası başka kazaların önüne geçecek.

Görgü tanıkları, kaza anında büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen ardından araçların birbirine çarptığını gördüklerini belirtti. Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin