Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
Anadolu Ajansı tarafından
22 Haziran, 2024 22:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te Türkiye-Portekiz maçı kurulan ekranlardan izlendi

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Düzce, Karabük, Sakarya ve Kocaeli'de vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Portekiz ile yaptığı karşılaşmayı kurulan dev ekranlardan seyretti. "Sandalyeni kap gel" sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar, Türkiye-Portekiz maçını izledi. Milli takım forması giyen vatandaşların, açık havadaki milli maç heyecanı dronla da görüntülendi. Karabük'te de vatandaşlar, belediye tarafından Kemal Güneş Caddesi'nde kurulan dev ekrandan maçı takip etti. Alanı dolduran taraftarlar, Milli Takım'a alkış ve tezahüratlarla destekte bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 10:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Tokat’ta yasa dışı araç ticaretine darbe

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Tokat ve Sivas’ta çalıntı ve motor ve şasi numaraları çalıntı araçlarla değiştirilen hasarlı yahut hurdaya ayrılmış araçlara yönelik düzenlenen operasyonda 14 kuşkulu gözaltına alınırken, 30’dan fazla araç ve kesim ele geçirildi.
Tokat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü takımları, Tokat ve Sivas’ta çalıntı, hacizli ve şase yahut motor numarası değiştirilmiş araçlara yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi. İki vilayette 21 adrese eş vakitli gerçekleştirilen baskınlarda alımlı, binek araç ve motor bloklarının da ortalarında bulunduğu 30’u aşkın vasıta ve çok sayıda yedek kesim ele geçirildi. Yapılan incelemede birtakım araçların şasi ve motor numaralarının değiştirildiği, birçoğunun pert kayıtlı olduğu ve bu araçların yasa dışı yollarla tekrar trafiğe çıkarıldığı belirlendi. Ayrıyeten kelam konusu araçların Tokat merkezindeki çeşitli otoparklardan yasa dışı biçimde çıkarıldığı tespit edildi. B.K., M.M.B., U.K.U., O.M.S., S.E., B.A., E.B., M.K., Ö.S., A.Y., S.Y., A.C. ve A.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Soruşturma kapsamında örgüt elebaşı olduğu bedellendirilen Y.A., mart ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.