Karabük’te uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 04.10.2023 20:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kuşkulu tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya nazaran, İstihbarat ve Narkotik Kabahatlerle Gayret Şubesi grupları, uyuşturucu yahut uyarıcı unsur temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda gruplar tarafından takibe alınan H.Y ve H.U. gözaltına alındı.

Şüphelilerin üst aramasında, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Y. tutuklandı, H.U. ise özgür bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç’ten Hemşireler Günü mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genç, mesajında, hemşireliğin insan hayatının emanet edildiği en kutsal ve onurlu mesleklerden biri olduğunu ifade etti.

Hemşirelerin gece gündüz demeden her koşulda fedakarca çalışarak sağlık sektörünün sarsılmaz temellerini oluşturduğunu belirten Genç, şunları kaydetti:

“Hemşirelerimiz sadece bilgi ve beceri değil, aynı zamanda sevgi, şefkat ve sabır ile donanmış birer kahramanlarımızdır. Siz değerli hemşirelerimize olan minnettarlığımızı ve takdirimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sizler, sağlık sektörünün en önemli ve vazgeçilmez unsurlarından birisiniz. Her biriniz, bu kutlu mesleğin gereğini yerine getirirken, insanlığa olan hizmetinizi en yüksek seviyede tutarak, büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Sizlere minnettarız ve gurur duyuyoruz. Hemşirelerimiz, toplumumuzun en zor zamanlarında da ön saflardaydı. Onlara her daim çok şey borçluyuz. Bizler de bu borcu Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konusunda üzerimize düşeni yaparak ödemeye çalışıyoruz. Bu düşüncelerle bu kutsal mesleği icra eden tüm kardeşlerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutluyor ve her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.”