Karabük’te Yeni Personele Oryantasyon Eğitimi Verildi

Karabük’te Yeni Personele Oryantasyon Eğitimi Verildi

Yayın: 20.11.2023 12:36 |Güncelleme: 27.12.2023 16:39
Paylaş:
A+ A-

Yeni Göreve Başlayan Sözleşmeli 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Personeline Yönelik Oryantasyon Eğitimi yapıldı.”

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alımı gerçekleştirilen 2023 Yılı Sözleşmeli Güvenlik Görevlisi olarak işe başlamaya hak kazanarak belge teslimi yapan personele yönelik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonunda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven ile birlikte, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Şube Müdürleri ile yeni göreve başlayan personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Coşkun Güven , “Gençlik ve Spor Çalışan Ailemize Hoş Geldiniz” diye başladığı konuşmasında, eğitimin, yeni işe başlayan personellerin işe alışması ve kuruma uyum sağlaması için düzenlendiğini, göreve başlayan 17 personelle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışan sayısının 900’lere ulaştığını, büyüyen sayımız ile hizmet kalitemizin de artarak devam ettiğini söyleyerek, işyerlerinde uyulması gereken usul ve esaslar , hizmet alanlara yönelik davranışlarda dikkat edilecek hususular ile özellikle tesislerin ve yararlananlara yönelik alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgi paylaşımında bulunup, işe başlayanların ve ailelerinin heyecanlarını paylaştığını söyledi.

Programda, işe başlayan personeller ile Merkez Birimlerinde görev yapan Yöneticilerin tanışması sonrası, Kurum Psikoloğu Neslihan Kablan Yıldırım, ve Sosyolog Zülfiye Üstünkaya tarafından, Kurum ve Birimlerin tanıtımı, çalışanların görev tanımları, hizmet alanların beklentileri ile işyerlerinde iletişim ve davranış biçimleri konulu sunum gerçekleştirdi.(Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.