Karadeniz Ereğli’de gönüllü itfaiyecilik kursu başladı

Karadeniz Ereğli’de gönüllü itfaiyecilik kursu başladı

Yayın: 06.04.2023 11:47
Paylaş:
A+ A-

Karadeniz Ereğli ilçesinde açılan gönüllü itfaiyecilik eğitimi, 65 kursiyerin katılımıyla başladı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, AA muhabirine, 14. grup gönüllü itfaiyecilik kursuna 65 kursiyerin katıldığını bildirdi.

Yangın, doğal afet, trafik kazaları, ilk yardım, arama kurtarma, ip bağlama, makine ve teçhizat tanıtımı ile kullanımı konularında 45’er saat teorik ve uygulamalı eğitim verildiğini anlatan Ateş, “2010’da başlayan ve bugüne kadar 470 gönüllü itfaiyecinin yetiştirildiği eğitim programımız toplamda 8 hafta sürecek. Bu projeyi son derece önemsiyoruz. Her dönem kurslara açılan ilginin yüksek olması bizleri son derece mutlu ediyor.” dedi. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu Tarım ve Orman Müdürlüğünden “domuz çiftliği” iddialarına ilişkin açıklama

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte lisanslı domuz çiftliği bulunduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Son günlerde bazı yayın organlarında Kastamonu ilimizde lisanslı domuz çiftliklerinin faaliyet gösterdiğine dair haberler yer almaktadır. İlimizde lisanslı domuz çiftliği bulunmamaktadır ve bu haber tamamen asılsızdır.” ifadesi kullanıldı.