blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 11:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karadeniz Ereğli’de tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tır ile çarpışan motosikletin şoförü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere nazaran, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’nde vazife yapan ve mesai sonrası meskenine giden Seçkin Kırçoban’ın kullandığı 67 AEA 580 plakalı motosiklet, Aytekin A. yönetimindeki 81 AAN 75 plakalı tır ile çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi.
Sağlık takımlarının olay yerindeki tüm müdahalelerine karşın Seçkin Kırçoban kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan, Seçkin Kırçoban’ın kazadan bir gün evvel, toplumsal medya hesabından motosikletini satışa çıkardığı öğrenildi.
Polis takımları, kazayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Haber Merkezi tarafından
14 Mayıs, 2025 14:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bakan Işıkhan’dan Asgari Ücrete Ara Zam Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Kamu sözleşmelerine yoğunlaştık, asgari ücrete ara zammı konuşmak için çok erken" ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TBMM'de partisinin grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündemdeki "asgari ücrete ara zam" beklentilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, şu an için bu konuda konuşmanın erken olduğunu vurguladı. Aynı zamanda emekli vatandaşları ve kadınların emeklilik sürecine dair de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Asgari Ücrete Ara Zam Şu Anda Gündemimizde Değil"

Basın mensuplarının "Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren Işıkhan, bu konuda herhangi bir adımın şu an için planlanmadığını ifade ederek, “Şu an çok erken bunları konuşmak için bence, çok erken” dedi. Bu açıklama, milyonlarca asgari ücretli çalışan için ara zam beklentilerinin şimdilik karşılıksız kaldığı şeklinde yorumlandı.

"Emeklilere Yönelik Yeni Bir Çalışma Yok"

Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik bir düzenleme ya da yeni bir çalışmanın şu an için gündemlerinde olmadığını belirtti. “Şu an kamu işçilerinin toplu sözleşme görüşmelerine yoğunlaşmış durumdayız” diyen Işıkhan, bu süreçte odağın kamu çalışanlarıyla yapılan pazarlıklarda olduğunu kaydetti.

"Kadınların Emekliliğine Yönelik Yeni Bir Çalışma Yolda"

Ancak Bakan Işıkhan, özellikle kadın çalışanları ilgilendiren önemli bir konunun da gündeme alınacağını açıkladı. Kadınların emeklilik koşullarına yönelik yeni bir çalışmanın Haziran-Temmuz aylarında başlatılacağını söyleyen Işıkhan, “Alt yapısını hazırlayacağız. İçeriği henüz netleştirmedik çünkü bir analiz yapmamız gerekiyor” diyerek, kapsamlı bir ön hazırlık süreci yürütüleceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.