Karakaş: “İlçemiz İçin Durmadan Çalışacağız”

Karakaş: “İlçemiz İçin Durmadan Çalışacağız”

Yayın: 22.03.2024 16:13
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş, durmak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Mahalle, kahve ve ev gezilerinin yanı sıra vatandaşlar ile de tek tek bir araya gelen Sertaş Karakaş yaptığı açıklamada: “İlçemiz için durmadan çalışacağız, durmak bize yakışmaz. İlçemizi modern ve çağımıza yakışır bir ilçe durumuna kısa bir sürede getireceğiz. Her mahallesine doğalgaz gelmiş, yolları, parkları, çevre düzenlemeleri, Sanayi siteleri ile ilçemiz kısa bir sürede hal ettiği yere kavuşacak.

Şu anda arkadaşlarımız ile günün ilk ışıklarından iftara, iftardan sahura, 31 Mart’a kadar durmak yok yola devam ediyoruz .

31 Mart’tan sonra ise ilçemizi Avrupa standartları üzerinde bir ilçe haline getirmek için günün ilk ışıklarından gece yarılarına kadar çalışacağız” ifadelerine yer verdi.(Kaynak: Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol’a görme engelli kullanıcılar için “Sesli Rehber” özelliği geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol, BlindLook işbirliğiyle görme engellileri online alışveriş dünyasına dahil eden Sesli Simülasyon (Audio Simulation) teknolojisini e-ticaret kanallarına entegre etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, görme engelli kullanıcılar, BlindLook tarafından geliştirilen sesli haritalama teknolojisi sayesinde ürün ve hizmetleri yardıma ihtiyaç duymadan kullanabiliyor.

Simülasyon, görme engelliler için ürün ve hizmetleri erişilebilir hale getiriyor ve tam veya kısmi görme engelli bireylerin dijital ürün ve hizmetleri yardıma ihtiyaç duymadan kullanmalarına olanak sağlıyor.

Ekran okuyucu programlarla paralel bir biçimde çalışan teknoloji, herhangi bir web sitesi veya uygulamayı kullanırken alınması gereken aksiyonları sesli bir biçimde aktararak kullanıcıları yönlendiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz, sürdürülebilirliği tüm boyutlarıyla değerlendirerek herkes için kapsayıcı ve uygulanabilir çözümler üretmek üzere çalıştıklarını belirtti.

Temel misyonlarının müşterilerine kusursuz bir e-ticaret deneyimi sunarak pozitif etki yaratmak olduğunun altını çizen Poyraz, “Bu etkiyi daha eşit ve daha kapsayıcı bir dünya adına kullanarak ülkemizde 1 milyon, dünyada 285 milyon görme engelli bireyin özgürce hayata katılma hakkını destekliyoruz. Sesli rehber özelliği sayesinde artık görme engelliler, platformumuzda bulunan 200 milyonu aşkın ürünü inceleyebilecek, kendi kararlarını kendileri vererek kolay ve güvenilir alışveriş olanağından yararlanabilecek.” ifadelerini kullandı.

EyeBrand sertifikalı e-ticaret platformu olmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu aktaran Poyraz, BlindLook işbirliğiyle, “Sürdürülebilir Etki Planı” doğrultusunda hedefledikleri sosyal sorumluluk dönüşümünü hızlandırdıklarını kaydetti.