Karayolları Kantarı Eskipazar Bölgesine Taşınacak

Karayolları Kantarı Eskipazar Bölgesine Taşınacak

Yayın: 22.12.2015 10:08
Paylaş:
A+ A-

Kemaloyman mevkiinde bulunan Karayolları kantarının Eskipazar bölgesine taşınması için çalışmaların sürdürüldüğü haber verildi.

Bilindiği gibi kurulduğu günden bu tarafa bir dizi sıkıntıları da beraberinde taşıyan Karayolları kantarının Eskipazar Hanköy mevkiine konuşlandırılacağına dair bilgiler verilirken,yeni kantarın kurulma çalışmalarının da başlatıldığı bildirildi.

Kantarın taşınmasıyla birlikte özellikle Kayabaşı yolu kullanılarak Organize Sanayi bölgesi üzerinden giden ağır tonajlı tırlar’a da önlem alınmış olacağı bildirilirken, bu manada 24 saat Kayabaşı köprüsü üzerinde bekleyen Karabük belediyesi Zabıta ekiplerinin de kantarın taşınması ile birlikte beklemelerine gerek kalmayacağı belirtiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük milletvekillerinden Belediye Başkanı Çetinkaya’ya ziyaret

Yayın: 20.04.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı seçilen Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, güzel temenniler için teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da yer aldı.