KARDEMİR, Mescier ,Çağ Çelik ve Boskay Türkiye’nin ilk 500 ü arasında

KARDEMİR, Mescier ,Çağ Çelik ve Boskay Türkiye’nin ilk 500 ü arasında

Yayın: 31.05.2022 17:06
Paylaş:
A+ A-

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu değerlendirmesi neticesinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı dört firma dereceye girdi. Açıklanan sonuçlara göre, Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  14.251.188.314 TL üretimde net satışla  24. Sırada, Mescier Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  4.165.140.87 TL ile 99 sırada , Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri Anonim Şirketi  1.477.861.539 TL ile 330. Sırada ve Boskay  Metal Sanayi  ve Ticaret Limited Şirketi 989.559.911 TL ile 496. Sırada yer aldı. (Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vezirköprü’de polis, dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Vezirköprü ilçesinde polis, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde polis ekiplerince broşür dağıtılarak siber güvenlik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla KADES hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Ekipler, pazar yerleri, taksi durakları, kuaförler, kahvehaneler, kafeler, iş yerleri ve parklarda vatandaşlarla görüşerek bilgilendirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik'in de katıldığı çalışmada birim amirleri ile polisler, vatandaşları dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı uyardı.

Çelik, “Kendisini polis, asker, savcı ya da kamu görevlisi olarak tanıtarak para ve altın isteyen kişilere itibar etmeyin. Bu kişiler dolandırıcıdır. Bu kişiler sizleri inandırmak için kimlik ve adres bilgilerinizi, hatta kimlik numaranızı dahi söyleyebilir. Bankadan aradığını söyleyerek, 'Kredi kartı aidatınızı ve dosya masraflarınızı iade ediyoruz' diyerek kart ve şifre bilgilerini isteyen kişilere inanmayın. İnternet sitelerinden alışveriş yaparken dikkatli olun, güvenilir siteleri tercih edin.” dedi.