KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Demir, AA’nın “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Demir, AA’nın “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

Yayın: 21.02.2024 09:56
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Demir, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, 5 kategoride oyunu kullandı.

“Deprem:Umut” kategorisinde Sergen Sezgin’in “209. saat” adlı karesini seçen Demir, “Gazze:Kanıt”ta Ali Jadallah’ın “Bombalar altında” isimli fotoğrafını oyladı.

Demir, “Haber” kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım’ın “Boğazda bir dev”, “Çevre-Yaşam”da Mostafa Alkharouf’un “İlk kıblede namaz”, “Spor”da ise Annika Hammerschlag’ın “Çöplük topçuları” fotoğrafına oy verdi.

Anadolu Ajansı ve çalışanlarını tebrik eden Demir, her kategoride çok değerli eserlerin bulunduğunu belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili ve Belediye Başkanından Ulaştırma Bakanına ziyaret

Yayın: 02.05.2024 14:36
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Yenice için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na  Filyos Limanına ulaşım anlamında da çok önemli rol alan Yenice yolumuzun duble yol ağına alınmasının bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını anlattık ve Yenice’mizin diğer sorunları ile ilgili bir sunum yaptık çözüm noktasında talimatını verip, incelemelerde bulunacağını ve konuyu yakından takip edeceğinin sözünü verdi” dedi.

Yenice için gerekli olan her şeyin takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Karakaş, bundan sonraki süreçte de Ankara’ya yapacakları ziyaretlerde ilçenin sorunlarını gündeme getireceklerini söyledi.