Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
12 Mayıs, 2023 16:35 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir’e 600 işçinin 600’ünü de MHP alacak!

MHP Milletvekili adayı Ahmet Dönmez Beşbinevler’deki açık hava toplantısında AK Parti’ye karşı ilk kez sesini ve sözünü yükseltirken, Belediye Başkanı Vergili de Kardemir’e alınacak 600 işçi için açık ve net konuştu

MHP Milletvekili adayları Ahmet Dönmez, Murat Orhan ve Av. Dilek Ünver seçim çalışmaları kapsamında Beşbinevler’deki açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim sürecince genelde sakin ve mütevazi bir profil çizen MHP adayı Dönmez Akıntepe Düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşma performansı ile dikkat çekti.

Ünver ve Orhan’ın ardından coşkulu kalabalığa hitap eden ve konuşması sık sık alkışlarla kesilen MHP ilk sıra adayı Dönmez AK Parti’ye yüklendi.

Dönmez, “Benim arkamda beni bugünlere getiren bir babam yok, benim arkamda siz değerli Karabüklüler var” diyerek başladığı 

konuşmasında, “İnşallah bu güç ile Karabük’te tüm dengeler değişecek, bundan emin olun. Biz, Cumhur İttifakına sayın Genel Başkanımızın önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturuyla kayıtsız şartsız desteklerimizi sağlıyoruz. Fakat bu cumhur İttifakının kazanımları Karabük’te neden yok, biz neden faydalanamıyoruz. Türkiye’de dünyaya nam salmış sağlık sektörü, sağlık çığır açmış. Karabük’e bir hastaneyi çok mu gördüler? Rehavet seçim gelmeden başlamış. Bakanlardan telefonlar geliyor. Şimdi mi aklınıza geliyoruz? Eskipazar’a, Yenice’ye, Eflani’ye gerekli hizmetleri bizler getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

VERGİLİ İDDİALI AÇIKLAAMALRINA DEVAM EDİYOR

Son günlerde seçim gezilerinde ve canlı yayın programlarında yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de ayakta alkışlanan konuşmasında ağırlıklı olarak Kardemir’e alınacak 600 işçi konusuna değindi. Başkan Vergili şunları kaydetti, “Üç dönemdir beni başkan olarak seçtiniz, elimizden gelen tüm hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Şükürler olsun ki, kimseye muhtaç olmadık. Sizin dualarınız bizim yolumuzu açtı. Köprüsünü, sosyal yaşam merkezlerini, alt geçitlerini ve asansörlerini bu kente kazandırdık. Tüm eksikleri gece gündüz çalışarak giderdik. Sizi her zaman arkamızda büyük bir g

üç olarak gördük. Çok yakında Beşbinevler’de yol sorunu ve asfalt problemi tamamen ortadan kalkacak. Bu ayın sonunda halk otobüsleri devreye girecek, bir daha da kimseye muhtaç olmayacağız. Biz sürekli iktidara destek oluyoruz ama Karabük sürekli hafife alınıyor. Yıllardır, Karabük hafife alınıyor. İktidar, başımıza milletvekili adayı göndermekten bıkmadı. Karabük’ün caddelerinde gezmemiş, Karabük’ü bilmeyen aday belirlenmiş. Karabük’ün belediyesini bilmez. İddia ediyorum, şu anda Karabük birinci sıra milletvekili adayı postanenin yerini bulamaz.  Birilerinin himayesi ve gücü altında, Karabüklüleri ezmeye çalışıyorlar. Karabüklüler ezilmeyecek, en iyi şekilde yanıt verecek. Oylarımız Tayip Erdoğan’a, oylarımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu şekilde olacak. Ak Parti’nin Karabük’ü tanıma, Ak Parti’nin Karabük’ten ders alma zamanı. Bir gün geliyorlar çocuk hastanemizi yıkıyorlar, bir gün geliyorlar devlet hastanemizi yıkıyorlar. Olmayacak bir işe kalkışıp, kullanılmayacak bir stadyum yapıyorlar. Ellerinde liste ile geziyorlar. Neymiş 600 işçi alacaklarmış. 600’ünü de biz alacağız. Hem iktidarın ortağıyız hem iktidara her zaman destek verdik. Ne demek efendim, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapısına gelmeden demir çelik fabrikasına giremeyeceksiniz. Tüm dostlarımızın kapısını çalın, onlara Karabük’ü bilmezlere, Karabük’ü emanet etmemelerini söyleyin. Sıra bizde onurumuz sizlerin elinde, Karabük’ün başını eğdirmedik, şimdi de eğdirmeyeceğiz. Bizi kimseye mahcup etmeyin.” (Esra Oğuzkağan Özkan)

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin