Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Haziran, 2022 16:42 tarihinde yayınlandı
0

Karne almadan hediyelerini aldılar

 

Ovacık Kaymakamlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Ovacık ilçemizdeki kamu kurumlarında çalışan personeller ile sivil toplum kuruluşları ve derneklerin katkılarıyla alınan 32 adet bisiklet çocuklara teslim edildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde çocuklarımız için karne hediyesi olan bisikletlerin teslimi için Ovacık Kaymakamlığı bahçesinde tören düzenlendi.

Törene Vali Fuat Gürel, Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, kurum müdürlerimiz, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Bisikletlerin alımında katkısı bulunan başta kampanyayı başlatan Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz olmak üzere Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personellerimiz, sivil toplum kuruluşları ile Ankara ve İstanbul’daki derneklerimize teşekkür konuşması gerçekleştiren Vali Fuat Gürel protokol üyeleri ile birlikte kampanyaya destek verenlere plaket taktim ettiler.

Bisikletlerin çocuklarımıza teslim edilmesi ile sona eren törenin ardından Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri Ovacık Kaymakamlığı tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine katılarak miniklerin neşesine ortak oldular(Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.