KARORSAN Yönetimi Toplandı

Halil Kızılyer
Yayın Tarihi: 03.10.2024 11:06
A+ A-

Karabük Organize Sanayi (KARORSAN) Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Karabük Valisi Mustafa Yavuz Başkanlığı’nda yapıldı.

Yapılan toplantıya; Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Özçelik ve Cenk Gedikoğlu ile OSB Müdürü Alper Tolga Saka katıldı.

OSB Müdürü Alper Tolga Saka tarafından, Karabük OSB Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ve gündem konuları hakkında Vali Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyelerine bilgilerin verildiği toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Vali Mustafa Yavuz, Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliğinde bulunan Çelikoğlu Haddecilik sahipleri Remzi ve Mehmet Özçelik’e teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İSTANBUL (AA) – Kron Teknoloji, Kuzey Amerika'dan Sorumlu Genel Müdürlüğüne Kevin Marvin'i atadığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ABD merkezli olarak görev yapacak olan Marvin, şirketin bu önemli bölgede büyüme ve genişleme çalışmalarına öncülük edecek, siber güvenlik ve teknoloji alanındaki geniş deneyimiyle şirkete önemli katkılar sağlayacak.

Marvin, yeni görevinde Kron Teknoloji'nin Kuzey Amerika'daki operasyonlarının stratejik gelişiminden sorumlu olacak. Bu görevler arasında, yüksek performanslı bir satış organizasyonu kurmak, yeni iş ortaklıkları fırsatlarını belirlemek ve şirketin bölgedeki varlığını genişletmek için uzun vadeli büyüme stratejileri geliştirmek yer alıyor.

Marvin, Dell-EMC, Check Point Software Teknoloji ve Netwrix Corporation gibi önde gelen şirketlerde üstlendiği liderlik rollerinde edindiği Kuzey Amerika teknoloji dünyasına dair derin bilgi birikimini de beraberinde getiriyor.

Son 10 yılda Kron, kuruluşların en kritik varlıklarını korumasına yardımcı olan son teknoloji güvenlik çözümlerini geliştirmeye önemli yatırımlar yaptı. Marvin'in liderliğiyle birlikte Kron, kimlik ve veri güvenliği çözümleri alanında Kuzey Amerika pazarındaki varlığını daha da güçlendirecek ve küresel lider konumunu pekiştirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kron Teknoloji Üst Yöneticisi (CEO) Mete Sansal da “Kevin'in uzmanlığı ve liderliği sayesinde Kuzey Amerika'daki hedeflerimize daha hızlı ulaşacağımıza inanıyoruz. Kendisi, bölgedeki varlığımızı güçlendirme ve stratejik büyüme sürecimize önemli katkılar sağlayacak.” değerlendirmesini yaptı.

Marvin de Kron Teknoloji'nin, dünya çapında birçok kuruluş için güvenilir bir güvenlik ortağı olarak kendini kanıtlamış bir şirket olduğunu belirtti.

Marvin, Kron'un Kuzey Amerika'daki faaliyetlerini yönetmekten büyük heyecan duyduğunu kaydederek, “Yeni görevimde, takımlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte Kron'un yenilikçi güvenlik çözümlerini bu bölgede yaygınlaştırmak ve şirketlerin siber güvenlik zorluklarına çözüm üretmek için büyük bir hevesle çalışıyor olacağım.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427