Metrelerce Kuyruk Oluştu!

Metrelerce Kuyruk Oluştu!

Yayın: 03.10.2023 13:27 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi’nde yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte cadde ve sokaklardaki hareketlilik dikkat çekiyor.

Şehir dışından gelerek Karabük’teki KYK yurtlarında kalmaya başlayan 10 bin dolayındaki öğrencinin yanı sıra özel yurt, pansiyon ve evlerde konaklayan öğrencilerle birlikte kentin bütün cadde ve sokaklarında hareketlilik yaşanıyor.

Genç hareketlilik bu yaz Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Ulaşım AŞ’nin kart dolum merkezine de yansıdı. Şehir dışından gelen üniversite öğrencileri nakit paranın kullanılmadığı toplu taşıma araçlarından yararlanabilmek için balıkpazarı mevkiindeki kart Dolum merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Metrelerce uzayan kuyruktaki üniversiteli gençler Karabük Belediyesinin ulaşımdaki yeni uygulaması hakkında, “Yeni araçlarda son derece konforlu ve güvenli yolculuklar yapıyoruz” diyerek memnuniyetlerini bildirdiler.(Halil Kızılyer)

 

 

Yorumlar

  1. Suha

    İnternet uzerinden kredi kartı ile karta dolum yapılsa .Ankara’da olduğu gibi.bu devirde kuyrukta kart dolum

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi

Yayın: 11.05.2024 18:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protesto yürüyüşü yapıldı.

Yenişehir Camisi önünde bir araya gelen Karabük Filistin’e Destek Platformu temsilcileri, ellerinde pankart ve dövizlerle Kemal Güneş Caddesi’ne kadar yürüdü.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Karabük Filistin’e Destek Platformu adına basın açıklamasını yapan İHH İl Başkanı İbrahim Şentürk, Gazze’de katliam yaşandığını söyledi.

Aksa Tufanı’nın İsrail’in yenilmez denilen ordusunu ve istihbaratını yerle bir ettiğini belirten Şentürk, “Dünyanın bütün güçleri bir araya geldi ama bir avuç imanlı Kassam Tugaylarını yıkamadı. Gazze’deki direniş, imanın ne büyük bir güç olduğunu, batının bizlere sunduğu modern köleliğin karşısında sadece Allah’a kul olmanın ne büyük bir şeref olduğunu bizlere gösterdi.” dedi.

Şentürk, Karabük Filistin’e Destek Platformu olarak Gazze’de yapılan zulmü unutmamak ve unutturmamak adına toplandıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

Gazze’yi gündemimizden düşürmeyelim. Bu soykırıma tepkimizi yaptığımız eylemlerle gösterelim. Dualarımızda kardeşlerimizi unutmayalım. Elimizden ne geliyorsa yapalım. Eli kalem tutanlar bu davayı yazsınlar. Hitabeti güçlü olanlar bu davayı konuşsunlar. Herkes bir şey yapsın ama asla sessiz kalmayalım. Çünkü sessizlik bu davaya yapılmış en büyük haksızlıklardandır. Çünkü sessizlik Gazze’deki küçücük yavruların ölümüne de susmaktır.

Karabük Filistin’e Destek Platformu olarak buradan tekrar yüksek sesle ifade ediyoruz ki Mescid-i Aksa, Gazze ve tüm Filistin özgür oluncaya kadar mücadelemizi tüm gücümüzle sürdürmeye devam edeceğiz. Aksa Tufanı, İslam coğrafyasının özgürlük hikayesidir. Bu hikayenin bütün kahramanlarını buradan bir kez daha selamlıyoruz.”

Grup, yapılan duanın ardından dağıldı.

Yürüyüşe, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve vatandaşlar katıldı.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..