blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
28 Ocak, 2024 00:24 tarihinde yayınlandı

Kastamonu’da 6 kişinin öldüğü kazayla ilgili otobüs şoförü tutuklandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, 6 kişi yaşamını yitirdiği, 33 kişinin yaralandığı kazayla ilgili otobüs şoförü tutuklandı.

Kazada hafif yaralanan otobüs şoförü Orhan Ç. (51) Taşköprü Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Orhan Ç. tutuklandı.

Orhan Ç. idaresindeki Türkay Turizme ait 34 ESY 73 plakalı yolcu otobüsü, dün Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrilmiş, kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır 33 kişi yaralanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2025 19:29 tarihinde yayınlandı

Motosiklet kazasında yaralanan yayayı güneşten şemsiye yardımıyla korudular

Karabük'te seyir halindeki motosikletin çarptığı vatandaş ile motosikletteki yolcu yaralandı. Yolda yatan yaralıyı, çevredeki esnaf güneşten şemsiye yardımı ile korudu.
Edinilen bilgiye göre kaza, 100. Yıl Mah. Prof. Dr. Burhanettin UYSAL Caddesi üzerinde meydana geldi. N.D. idaresindeki 78 ABD 268 plakalı motosikleti ile seyir halinde olduğu esnada market önüne aracını park ederek yola çıkan M.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya ile birlikte motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan eşi Ö.N.A.D'nin yere düşerek yaralandı. Yolda yaralı olarak yatan M.S. isimli yayayı ambulans gelene kadar çevredeki esnaf şemsiye yardımı ile güneşten korumaya çalıştı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin