Kastamonu’da alkollü sürücü beton mikserine çarptı

Kastamonu’da alkollü sürücü beton mikserine çarptı

Yayın: 11.08.2017 00:17
Paylaş:
A+ A-

Kastamonu’da alkollü olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek beton mikserine çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Cide-İnebolu karayolunda Soğukpınar mevkisinde 37 DZ 387 plakalı otomobilin sürücüsü Z.D. (27), karşı yönden gelen Z.Y. (56) yönetimindeki beton mikserini görünce panikleyerek ani fren yaptı. Z.D., el frenini de çekince otomobil yolun içerisinde sağ ve sol şeride geçerek yaklaşık 60 metre sürüklendi. Karşı yönden gelen beton mikserine çarpan otomobil, şarampolde durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Z.D. ile araçta bulunan H.Y. ve Y.D., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada, otomobil sürücüsü Z.D.’nin 1,45 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kaza yapan araç çekici marifetiyle otoparka çekildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza’da kasaplar nöbet uygulamasına başlayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde kasap esnafı, pazar günleri nöbet uygulamasına başlayacak.

İlçede faaliyet gösteren 8 kasap, hafta sonları dinlenme imkanı bulamadıkları gerekçesiyle pazar günleri nöbetçi kasap uygulamasına geçme kararı aldı.

Uygulama gereği pazar günleri ilçede 2 kasap nöbetçi olarak açık kalacak. Nöbetçi kasapları gösteren liste, kapalı olan kasap dükkanlarının camına asıldı.

Kasap esnafı Ahmet Özgül, AA muhabirine, 30 yıldır kasaplık yaptığını belirterek, “30 yıldır tatil, dinlenme ve ailemize zaman ayırma imkanımız yok. Esnaf arkadaşlarımızla aldığımız ortak karar gereği, 28 Nisan Pazar günü itibarıyla nöbetçi kasap uygulamasına geçiyoruz. Pazar günleri iki arkadaşımız nöbetçi olacak. Her gün açık kalmak bizler için yorucu oluyor. Personelimiz hafta sonu izinli oluyor ama biz dükkanımızı açıyorduk.” dedi.

İlk nöbetçi olacak esnaftan Şerif Öngel ise nöbet uygulaması sayesinde hem vatandaşların mağdur olmayacağını hem de kendilerinin istirahat etme imkanı bulacağını kaydetti.