Kastamonu’da çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’da çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.06.2024 08:45
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde çıkan yangında bir ev zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Çalkaya Mahallesi'nde Cemal Kaya'ya ait müstakil evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine Pınarbaşı Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti.

Diğer evlere sıçramadan söndürülen yangında Kaya'ya ait ev kullanılamaz hale geldi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karaoğlu Ailesi’nin Mutlu Günü

Yayın: 29.06.2024 23:29
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK – Karabük Birlik Medya Ticaret Limited Şirketi’nin sahiplerinden Sedat ve Serap Karaoğlu çiftinin biricik oğlu Kaan Can ile Benay (Sesbakan) Karaoğlu, bugün dünya evine girdi.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu (TTOK) Safranbolu Havuzlu Asmazlar Konağı’nda gerçekleştirilen tören ile  Kaan Can ve Benay Karaoğlu bir ömür boyu sürecek birlikteliklerine ilk adımlarını attılar.

Betül ve Nadir Sesbakan çiftinin güzel kızı Benay Sesbakan, Karaoğlu Ailesinin gelini oldu. Gelin ve damat, yaşadıkları bu mutlu günü dostları ve aileleriyle birlikte kutladı.

Nikah törenine, Karabük AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, KARDEMİR Enerji AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı önceki dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, basın mensupları ile çok sayıda dost ve sevenleri katıldı.

Çiçeği burnundaki çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.