Kastamonu’da kıyı şeridi boyunca etkili olan fırtına sırasında dev dalgaların dövdüğü sahillerde hasar meydana geldi.
Kastamonu’da dün gün boyunca etkili olan fırtına sırasında dalgaların boyu yer yer 8 metreye ulaştı. Dev dalgalar, Karadeniz’e kıyısı bulunan Çatalzeytin, Abana, Doğanyurt ve Cide ilçelerinde sahilleri dövdü. Fırtına sebebiyle İnebolu, Çatalzeytin ve Abana ilçelerindeki sahillerde hasar meydana geldi. İnebolu ilçesi Cünürye Mahallesi’ndeki İsmetpaşa Caddesi’ne deniz suyu ilerledi. Caddedeki kaldırımlar ve sahil bandı hasar görürken, yollar kumlarla kaplandı. Fırtınanın durmasının ardından belediye ekipleri temizlik ve onarım çalışması başlattı.


Kastamonu’da dev dalgalar sahillere zarar verdi
Çorum’da parkta silahlı kavga: 2 yaralı
Çorum’da bir parkta çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, gece saatlerinde Akpınar Caddesi’ndeki Namazgah Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla ateş açıldı. Olayda B.K. ve O.A. yaralandı. B.K.’nin kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenilirken, O.A. ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri park ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerince parkta çalışma yapıldı. Silahlı kavgaya karıştığı belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

