Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
08 Haziran, 2023 10:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da şiddetli yağışın ardından temizlik ve yol onarım çalışması başladı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ve Bozkurt ilçelerinde 5 Haziran'da etkili olan şiddetli yağışın ardından rüsubat temizliği ve çöken yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı. İnebolu Çayı'nda sel sularının çekilmesiyle Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından dere yatağında biriken tortuyu temizlemek için çalışma yapılıyor. DSİ'ye ait iş makineleriyle, suyun taşıdığı taş ve çakıllar temizlenirken, bunlar kamyonlara yüklenip belirli sahalara dökülüyor. Bozkurt'ta da etkili olan yağışlar sonrası heyelanla çöken Bayramgazi grup yolunda çalışmalara başlandı. DSİ ve Özel İdare ekipleri, ilçeden 11 köye ulaşımı sağlayan grup yolunda çalışmalarını sürdürüyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 01:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kontrolden çıkan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: 9 yaralı

Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde denetimden çıkan araba, kırmızı ışıkta bekleyen 3 araca çarptı. Toplam 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu-İnebolu karayolu Öz Rahmet Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, E.K. (21) yönetimindeki 60 ES 842 plakalı Opel marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kırmızı ışıkta bekleyen A.F.T. (20) idaresindeki 37 EK 030 plakalı Fiat-Tofaş marka araba ile H.T. (47) idaresindeki 34 CNY 979 plakalı Fiat marka arabaya ve R.H.A. (26) yönetimindeki Honda marka arabaya çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Fiat-Tofaş marka arabada bulunan yolcular araçta sıkıştı. Adeta can pazarının yaşandığı feci kazada olay yerine itfaiye, sıhhat ve trafik takımları sevk edildi. İtfaiye ve sıhhat gruplarının çalışmasıyla araçta sıkışan yaralılar çıkartılarak ambulansa taşındı. Kazada araç şoförleri E.K. (21) ve A.F.T. (20) ile araçlarda yolcu olarak bulunan A.T. (71), N.T. (53), E.Ş. (21), N.Ç. (24), A.T. (26), S.T. (42) ve 2 yaşındaki A.S.T. yaralandı. Yaralılar, sıhhat gruplarınca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın akabinde trafik takımları, olay yerinde güvenlik tedbirleri alarak incelemelerde bulundu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının akabinde yola saçılan araç kesimleri temizlendi. Kaza nedeniyle trafik, bir müddetliğine durdu ve uzun kuyruk oluştu. Yolun temizlenmesinin akabinde trafik tekrar olağana döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.