Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
05 Ocak, 2017 23:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da yaban hayvanları yemleniyor

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Daday ilçesinde Yaban Hayatı Geliştirme sahasında bulunan hayvanlar için yemleme çalışması yapıldı. Orman ve Su İşleri Kastamonu İl Müdürlüğü Av ve Yaban Hayatı Mühendisliği ile Milli Parklar Şubesi ekiplerince, Daday ilçesine bağlı Ballıdağ Mevkisinde yer alan yaban hayatı geliştirme sahasında kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için yemleme çalışması yapıldı. Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaban hayatı geliştirme bölgesinde bulunan yaban hayvanları için yemleme çalışması yaptıklarını söyleyerek, “Biz bu kapsamda yemleme faaliyetlerini hızlı şekilde devam ediyoruz. Ballıdağ yaban hayatını geliştirme sahamız tescilli bir sahamız, bu sahamızda çeşitli yabani hayat faaliyetlerinde bulunduk. Yemleme çalışmasını yaptık. Genel Müdürlüğümüzün başlattığı çalışma kapsamında bu çalışmalar sürüyor. Kış boyunca devam edecek. Hayvanlar yiyecek bulmak için yerleşim yerlerine inecekler. İnsanların ve hayvanların rahatsız olmasına neden olacak. İnsanlara saldırı durumu olabilir, bunu önlemek için çalışmalarımız devam edecek” dedi. Yetkililer, Ballıdağ Yaban Hayatı Geliştirme sahasına 250 kilogram saman ile 350 kilogram buğday bıraktı. Yetkililer, yabana hayatı için Kastamonu’da çeşitli bölgelere buna benzen yemleme çalışması yaptıklarını belirttiler.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 01:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

52 Orduspor FK penaltılarla elendi

Nesine 3. Lig Yükselme Play-Off 2. Çeşit maçında 52 Orduspor FK, konuk ettiği Küçükçekmece Sinopspor’a penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup olarak, çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Stat: Yeni Ordu
Hakemler: Emre Kargın, Yusuf Şimşek, Ahmet Türkeş
52 Orduspor: Ersin, Nazmi, Faruk, Hüseyin Karabey, Emre Fırtına (Enes dk. 112), Hüseyin Furkan (Ali Kemal dk. 79), Bilal (Gencay dk. 103), Ufuk (Uğur dk. 46), Harun (Yusuf dk. 89), Emre Gemici, Nevzat (Kadir dk. 80)
Küçükçekmece Sinopspor: Onur, Murat (Burak Can dk. 119), Burak, Özkan, Mehmet Can, Baran, Yusuf, Fatih (Rıdvan dk. 46), Mehmet Küçükdurmuş (Önder dk. 31), Mehmet Özdıraz (Recep dk. 106), Hazarhan (Enes dk. 70)
Goller: Nazmi (dk. 44), Emre Gemici (dk. 50) (52 Orduspor)
Sarı Kartlar: Gencay, Hüseyin Karabey, Bilal (52 Orduspor), Baran, Mehmet Can (Küçükçekmece Sinopspor)

52 Orduspor, penaltılarda elendi
TFF 3. Lig Play-Off 2. Tıp çeyrek finalinde çaba eden 52 Orduspor FK, birinci maçta deplasmanda Küçükçekmece Sinopspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Kendi alanında oynanan rövanş maçında birebir skorla 2-0 galip gelen Ordu temsilcisi, maçı penaltılara taşıdı. Penaltı atışlarında rakibine 4-2 mağlup olan 52 Orduspor FK, çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.