Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Kavak ve Ladik’te sosyal hizmet merkezi irtibat bürosu açıldı

SAMSUN (AA) – Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu Güvendi, Kavak ve Ladik ilçelerinde sosyal hizmet merkezi irtibat bürosunun hizmete girdiğini bildirdi.

Güvendi, AA muhabirine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal hizmet merkezi bulunmayan ilçelerde verimli hizmet sunulabilmesi, verimliliğin ve kalitenin artırılması, vatandaşların hizmetlere kolay ve hızlı şekilde ulaşabilmesi amacıyla irtibat birimleri kurulması çalışması yürütüldüğünü söyledi.

Bu kapsamda Havza Sosyal Hizmet Merkezi'ne bağlı olarak faaliyet gösterecek Kavak ve Ladik ilçelerinde irtibat büroları açıldığını anlatan Güvendi, “Böylece vatandaşlarımız, işlem ve taleplerini yaşadıkları ilçede bulunan irtibat biriminden kolayca yapabilecek. Kavak'ta Halk Eğitimi Merkezi binasında Ahmet Şener, Ladik'te Ladik Kemal Kaplan Huzurevi binasında Ceydanur Eker tarafından hizmet verilecek.” dedi.

Güvendi, kendilerinin de gerekli durumda inceleme yaparak devletin sosyal imkanlarını vatandaşlara sunma süresinin kısacağını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 23:36 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin