Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Temmuz, 2026 12:39 tarihinde yayınlandı
0 0

Kayıp ihbarı emniyeti harekete geçirdi, KGYS kameralarıyla bulundu

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan çocuk, polis ekiplerinin çalışması sonucu bir internet kafede bulundu.

Edinilen bilgiye göre, F.D. isimli çocuğun ailesi, kendisinden haber alamayınca Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, çocuğun gidebileceği noktaları araştırırken ilçe genelindeki güvenlik kamerası ve KGYS kayıtlarını da incelemeye aldı.

Yapılan incelemeler sonucunda F.D.’nin kamera kayıtlarından takip edilerek ilçe merkezindeki bir internet kafede bulunduğu tespit edildi. Polis ekiplerince internet kafeden alınan F.D., işlemleri için Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çocuk ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.