Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
18 Aralık, 2019 21:17 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Ürkmezer Muhtarlarla Buluştu

Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında Safranbolu köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla “muhtarlar toplantısı” yapıldı.
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya, Kaymakam Ürkmezer’in yanı sıra, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Sözen, Mustafa Ünal, Zafer Özdemir ve Nuri Kırımlı ile daire amirleri katıldı.
Toplantıda mahalle ve köylerin sorunları ele alınırken Kaymakam Ürkmezer, sorunları yakinen takip ettiklerini, Safranbolu’nun her köyüne, her mahallesine hizmetin en kalitelisini götürmek için tüm kurumlarla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Muhtarlarla yaptıkları toplantıların yanı sıra köyleri de ziyaret ederek sorunları yerinde görüp değerlendirdiklerini ifade eden Ürkmezer, “Değinmemiz gereken bir çok hassas konuyu da muhtarlarımızla konuşarak vatandaşlarımıza ulaştırma fırsatı buluyoruz. 2019 yılının sorunsuz bir şekilde geçirilmesinde mesai mevhumu gözetmeyen tüm kolluk kuvvetlerimize ve tüm kamu personelimize, ilçemize hizmetlerin getirilmesinde emeği geçen herkese ayrıca toplantılara katılan ve çalışmalarda desteklerini esirgemeyen tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıda ayrıca, emniyet ve jandarma tarafından gerçekleştirilen uygulamalar, kadına karşı işlenen şiddet konularında erken ve zamanında müdahale, soba zehirlenmeleri, hayvan hırsızlığı ve evden hırsızlık, sahte para ve dolandırıcılık, havai fişek ve silah kullanımı, okul servislerinin ve sigara denetimlerinin arttırılması, metruk binaların kontrolü ve kış mevsiminde alınacak önlemler gibi konular görüşüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 17:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin