Kaymakam Yılmaz Ovacık’tan Ayrıldı

Kaymakam Yılmaz Ovacık’tan Ayrıldı

Yayın: 18.07.2023 14:40
Paylaş:
A+ A-

Ovacık’ta yaklaşık 1,5 yıl önce göreve başlayan Kaymakam Bahadır Yılmaz yurt dışı eğitim programı nedeniyle ilçedeki görevinden ayrıldı.

Görev yaptığı süre içinde mahalle ve köylülerle sık sık bir araya gelen muhtarlarla kurduğu iyi diyalog ile sorunlara hızlı ve etkili biçimde müdahale eden Kaymakam Yılmaz yayımladığı veda mesajında, “Ovacık’ta kurduğumuz dostluk ve muhabbetin uzun yıllar devam edeceğine inanıyor haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum” dedi.

Yılmaz mesajında şunları söyledi;   “Yaklaşık 1,5 yıldır büyük bir şerefle ifa ettiğim Ovacık Kaymakam Vekilliği görevimden yurtdışı eğitimim sebebiyle bugün ayrılmış bulunmaktayım.

Göreve geldiğim ilk günden itibaren vazifemi azim, hakkaniyet ve samimiyet içerisinde yerine getirmeye gayret gösterdim, ümit ediyorum ki ilçemiz için hayırlı işler yapabilmişizdir.

Geçen bu süre zarfında çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen 23. Dönem TBMM Başkanı Sn. Mehmet Ali Şahin Beyfendiye, Valimiz Sn. Fuat Gürel Beyfendiye, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Daire Amirlerime, çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ayrıca misafirperverlik ve samimiyetlerini hep hissettiğim Ovacık halkımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Burada kurduğumuz dostluk ve muhabbetin uzun yıllar devam edeceğine inanıyor haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum. “(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de 11 suçtan aranan hükümlü mutfak tezgahının altındaki gizli bölmede yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de, 11 suçtan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, mutfak tezgahının altından girilen gizli bölmede yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pazar ilçesinde “kullanmak için uyuşturucu bulundurmak, satın almak, yasa dışı kenevir ekimi” ile ilgili çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda “görevini yaptırmamak için direnme, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma ve bulundurma, silahla tehdit, ateşli silah ve mutat sayıda mermi bulundurmak” başta olmak üzere hakkında 11 suçtan toplam 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.G'nin (46) şüpheli olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, 4 yıldır aranan C.G'nin (46) yakalanması için çalışma başlattı.

Pazar'a bağlı Yemişli köyünde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, C.G'yi mutfak tezgahının altından girilen gizli bölmede yakaladı.

C.G, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.