KBÜ ile BTÜ Arasında Sosyalfest Kurumsal Paydaş Protokolü

KBÜ ile BTÜ Arasında Sosyalfest Kurumsal Paydaş Protokolü

Yayın: 03.01.2024 11:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest hakkında Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolünü imzaladı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine devam ediyor.

KBÜ Rektörü Kırışık, Sosyalfest kurumsal paydaş görüşmeleri kapsamında Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’ı Rektörlük makamında ağırladı. Görüşmeye Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti. Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, Sosyalfest üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerinin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolünü imzaladı.

Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü kapsamında Bursa Teknik Üniversitesi Sosyalfest’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, malî ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yapı Kredi Faktoring “KOLAYÇEK” uygulamasını hizmete sunuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Yapı Kredi Faktoring, “KOLAYÇEK” uygulaması ile faktoring sektörünü dijitale taşıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteriler “KOLAYÇEK” uygulaması sayesinde faturalı çekleri anında nakde dönüştürebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Bozkurt Çöteli, sektörün en köklü kurumu olarak, kuruldukları günden bu yana kaliteli hizmet anlayışından ödün vermediklerini belirtti.

Çöteli, “Sektörün öncü kurumu olma sorumluluğu ve kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimize sunduğumuz hizmeti her zaman geliştiriyoruz. Son olarak dijital dünyanın avantajları ile faktoring sektörünün fırsatlarını 'KOLAYÇEK' uygulamamızda buluşturduk.” ifadelerini kullandı

– “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz”

Faturalı çeklerin anında nakde dönüştürüldüğü Yapı Kredi Faktoring “KOLAYÇEK” mobil uygulamasını hem mevcut hem de yeni müşterileri için tüm Türkiye'de hayata geçirdiklerinin altını çizen Çöteli, “Bu sayede daha önce hiç faktoring ile tanışmamış olan firmalar, bize kolayca başvurabiliyor. Ayrıca müşterilerimiz faturalı alacakları ile ilgili taleplerini mobil uygulamamız ve web sitemizden bizlere kolayca iletebiliyor.

Bu doğrultuda da 'KOLAYÇEK' uygulamamız sayesinde, faturalı çeklere ilişkin işlem taleplerine bir dakika içerisinde olumlu/olumsuz sonuç alınabiliyor. Ayrıca, firmalar 'KOLAYÇEK' uygulaması ile herhangi bir ücrete tabii olmadan hafta sonları da dahil olmak üzere, 7/24 başvuru yapabiliyor.” dedi.

Çöteli sözlerini şöyle sürdürdü:

“KOLAYÇEK'in avantajları sadece bunlarla da sınırlı değil. Müşterilerimiz güncel risklerini dilediği döviz cinsinde sorgulayabilir, işlem yaptığı tahsil olmamış çek, senet ve faturalarının detayını görüntüleyebilir, faturalarının detayına ulaşabilir, istediği zaman aralığı için hesap ekstrelerinizi alabilir, ekstre detaylarını e-mail adreslerine yönlendirebiliyorlar.

Ayrıca, BA/BS mutabakatları için de gerekli bilgilere ulaşılabiliyorlar. Yapı Kredi Faktoring olarak, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, dijital dünyanın avantajlarını müşterilerimizle buluşturmaya ve sınırları kaldırmaya devam edeceğiz.”