2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi 4 yılın ardından Gazetecilik Bölümünden 15, Radyo ve Televizyon Bölümünden 36 olmak üzere toplamda 51 öğrenciyi mezun etti.
Mezuniyet Törenine; Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ragıp Karaş, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Akademisyenler, Öğrencilerin aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ragıp Karaş, İletişim Fakültesinin ilk mezunlarını vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mezun olan öğrencilere başarılar diledi.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Safranbolu’da 22 yıldır gazetecilik mesleğini sürdüren Serap Karaoğlu ile Karabük Birlik Medya ailesinde staj yapan Sevgi Özdemir, Safranbolu’nun ilk gazetecilik mezunları arasında yer aldı.
Yapılan konuşmaların ardından başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi. Daha sonra mezun olan öğrenciler gruplar halinde sahneye çağrılarak mezuniyet belgeleri verildi. Protokol üyelerinin hediye ve başarı belgelerini vermelerinin ardından öğrenciler hep birlikte kep fırlattı.
















