Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
30 Mayıs, 2017 00:20 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Karabük Üniversitesi personeli ve aileleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Prof. Dr. İbrahim Kürtül, fakülte dekanları, birim yöneticileri, akademik, idari ve sözleşmeli personel ile ailelerinden oluşan yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat iftar yemeğinde yapmış olduğu konuşmada “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeği vesilesi ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının ilk iftarını herkes ailesiyle birlikte yapmak ister. Biz de Karabük Üniversitesi ailesi olarak ilk iftarı hep birlikte yapmak istedik. Bundan sonra Karabük Üniversitesi ailesi geleneksel iftar yemeğimizi ramazan ayının ilk günü gerçekleştirelim. Bu duygular içinde ramazan-ı şerife nasıl başladıysak, Allah bizleri Ramazan Bayramı’na da aynı şekilde bayram sevincini ülkemizde ve tüm dünyada yaşayabilecek şekilde eriştirsin.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat konuşmasının sonunda bu anlamlı buluşmaya katılan herkese teşekkürlerini sunarak, aynı sofranın etrafında bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 19:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin