Haber Merkezi tarafından
27 Nisan, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-

KBÜ, Türkiye Okullar Arası Bocce Şampiyonası Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye genelinden yüzlerce sporcu, bocce müsabakaları için Karabük Üniversitesinde buluşuyor.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Karabük Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye Okullar Arası Bocce (Petank-Volo) Şampiyonası kapsamındaki “Küçükler”, “Yıldızlar” ve “Gençler” Grup Müsabakaları, 5-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Farklı illerden katılım sağlayacak yaklaşık 300 sporcu ve antrenörün yer alacağı müsabakalar, Karabük Üniversitesi Bocce Sahası’nda oynanacak.

Türkiye genelinden yoğun katılımın beklendiği bu önemli organizasyon, genç sporculara bocce branşındaki yeteneklerini sergileme imkânı verecek.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İmsak04:07
Güneş05:44
Öğle12:52
İkindi16:42
Akşam19:50
Yatsı21:21

Video Haberler

İhlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2025 01:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’daki heyelandan acı haber: Baba ve iki çocuğunun cesetlerine ulaşıldı

Samsun’da meydana gelen heyelanda göçük altında kalan baba ve 2 çocuğunun cansız vücutlarına ulaşıldı. Anne sağ olarak kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı.
Olay, saat 23.20’de Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde Lovelet AVM yanındaki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, dağdan kopan toprak ve kaya modülleri akaryakıt istasyonunun oto yıkama kısmına düştü. Burada bulunan bir araba göçük altında kaldı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ve sıhhat grubu sevk edildi. Gruplar, enkaz altındakileri sağ kurtarabilmek için vakte karşı yarış başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu anne Çiğdem Kaya yaralı olarak enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
İş makinelerinin dayanağıyla yapılan çalışmalarda evvel göçük altında kalan araca ulaşıldı. Araçta yapılan incelemede, baba Adem Kaya (36) ile çocukları Açelya (5) ve Alya Kaya’nın (7) hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cansız vücutlar araçtan çıkarılarak Samsun İsimli Tıp Küme Başkanlığına gönderildi.
Öte yandan Kaya ailesinin yaklaşık 1 yıl evvel İstanbul’dan Samsun’a taşındığı ve baba Adem Kaya’nın bir silah fabrikasında çalıştığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İmsak04:07
Güneş05:44
Öğle12:52
İkindi16:42
Akşam19:50
Yatsı21:21

Video Haberler