KBÜ’de “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri”

KBÜ’de “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri”

Yayın: 06.10.2023 15:10 |Güncelleme: 27.12.2023 16:40
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’de protokol yönetimi eğitiminin uzman ismi Nihat Aytürk tarafından Karabük Üniversitesi akademik ve idari birim yöneticilerine “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri” verildi.

Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim kapsamında düzenlenen “Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları Semineri”, Türkiye’de protokol yönetimi eğitiminin uzman ismi Nihat Aytürk tarafından verildi.

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda gerçekleşen eğitime, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, fakülte dekanları, dekan yardımcıları, meslek yüksekokulu müdürleri ve müdür yardımcıları, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri, fakülte ve yüksekokul sekreterleri, akademik ve idari personel katıldı.(Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Beypazarı’nın UNESCO Kalıcı Miras Listesi’ne Girmesi İçin Yönetim Planı Hazırlandı

Yayın: 09.05.2024 15:39
Paylaş:
A+ A-

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan Beypazarı’nın kalıcı listeye girmesi için “UNESCO Alan Yönetim Planının Hazırlanması ve Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Beypazarı Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kurullar Daire Başkanı Tuğba Şenol, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Şenol, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Beypazarı, korunmuşluk noktasında olan bir ilçemiz. Bizim bu saatten sonra yapmamız gereken bu korunmuşluk seviyesini bir üst plana çıkararak UNESCO kalıcı miras listesine adını yazdırmak. Beypazarı, önemli unsurların mimarisiyle öne çıkmış bir ilçe. Beypazarı’nın doğal güzellikleri, sit alanları, zanaatkarları, oturmuş ve köklü rasyonel mutfağını ön plana çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum.”

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da Beypazarı’nın tarihi bir ilçe olduğunu belirterek, “Bizim en büyük eksikliğimiz ürün eksikliğimiz. İnsanlar neden burada kalmıyorlarsa, bunun nedenini hızlı bir şekilde araştırmamız lazım. Burada temel neden, ürün eksikliğimiz.” dedi.

Kaymakam Vedat Yılmaz ise Beypazarı’nın kalıcı listeye girmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap da çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. (AA)