KBÜ’de Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Eğitimi Verilecek

KBÜ’de Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Eğitimi Verilecek

Yayın: 26.11.2020 20:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KBUZEM) tarafından verilecek olan Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Eğitimi başvuruları 14 Aralık’ta sona erecek.
KBUZEM tarafından manevi rehberlik alanına ilişkin rehber ihtiyacını karşılamak ve bu alanda uzman yetişmesine katkı sağlamak amacıyla disiplinlerarası bir eğitim çerçevesinde yapılacak Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Eğitimi’ne başvurular başladı. Alana ilgi duyanların katılabileceği eğitime başvurular 14 Aralık’ta sona erecek. Sınavda başarılı olup ilk 10’a giren kursiyerlere süpervizyon verilecek. Kursiyerler tarafından yapılan terapiler kayıt altına alınacak ve videolar alanında uzman klinik psikologlarca değerlendirilecek. Uzman psikologlar tarafından kursiyerlere, yaptıkları terapi sürecine ilişkin tavsiyelerde bulunulacak ve ilaveler yapılacak.
Eğitimde başarılı olan katılımcılara ise Karabük Üniversitesi onaylı e-sertifika verilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da Yaz Keyfi: Tarihi ve Kültürel Mirasıyla Büyüleyen Kent!

Yayın: 28.04.2024 13:57
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’nin tarihi ve kültürel mirasıyla ünlü, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan kenti Safranbolu’da hafta sonunda turist yoğunluğu devam ediyor. Tarihi konaklarıyla ve geleneksel mimarisiyle dikkat çeken kent, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Safranbolu, özellikle yaz aylarında yoğun bir turist akınına uğruyor. Bu yoğunluk, kentin konaklama tesislerinin doluluk oranını arttırırken; hediyelik eşya, lokum dükkanları, restoran, kafe gibi işletmelerin de yoğun bir şekilde hizmet vermesini sağlıyor.

Safranbolu, tarihi dokusuyla ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı turistler, Safranbolu’da sıcak yaz günleri için özellikle hafta sonunda birbirinden zengin içeriğe sahip, açık hava, gastronomi, gurme tadım, yürüyüş, yoga, bisiklet gibi organizasyonlarla dolu, kültür, sanat, doğa ve müzik etkinliklerinin olmasını talep ediyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)