KBÜ’de “Özel Öğrencilere” Uçurtma Şenliği

KBÜ’de “Özel Öğrencilere” Uçurtma Şenliği

Yayın: 28.04.2016 10:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu ve Engelsiz Yaşama Destek Kulübü tarafından engelli öğrencilere yönelik Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Üniversite’nin Prof.Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumunun yanındaki alanda düzenlenen etkinliğe, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tarık Özmen ile Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencileri, Özel Umut Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Kayabaşı İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinlikte ilk olarak Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencilerinden oluşan grup mini bir konser verdi. Diğer öğrenciler de müziğe eşlik ederek dans edip eğlendi. Mini konserin hemen sonrasında ise özel öğrenciler için hazırlanan rengarenk uçurtmalar gökyüzü ile buluştu.

Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz, Üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincinde hareket etmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.