KBÜ’den iş birliği protokolü

KBÜ’den iş birliği protokolü

Yayın: 27.06.2024 10:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi arasında Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kurumsal paydaşlığına ilişkin iş birliği protokolleri imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i  ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kapsamında iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu ve söz konusu festivaller hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmenin ardından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ile Sağlıkfest ve Sosyalfest kapsamında Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolleri imzaladı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünde imzalanan protokollerle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlıkfest ve Sosyalfest’te Karabük Üniversitesine kurumsal paydaş oldu. Protokoller; Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) ve Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) kapsamında kurumsal paydaşı olan kurumların sağlayacağı; uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği ile mali ve finansman desteğinin koşullarını içeriyor. Günün anısına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdimde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 17 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.06.2024 00:37
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Canik ilçesinde, 17 yıl 7 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı.

Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışma yürüttü.

İlçede belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, “ikametten hırsızlık” suçundan 5 ayrı kaydı olan ve 17 yıl 7 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.D. (53) isimli kadını yakaladı.

Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.