Zonguldak’ta sahibinin kucağında sevmesinin akabinde masaya çıkan kedi; oyun oynadığı sırada monitörün üzerine atladı. Devrilen monitörün ekranı kırılırken işyeri sahibi “İlk evvel baktığım şey kedinin âlâ olup olmadığıydı” dedi.
Karadeniz Ereğli ilçesinde Aydanur Aydın; işlettiği internet kafede beslediği kediyle bir müddet oynadı. Akabinde masanın üzerine çıkan kedi, oyunu devam ettirirken yere atlamak istedi. Lakin istikametini şaşıran kedi, monitörün üzerine atlayınca birlikte masanın üzerine devrildi. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Devrilen monitörü kaldıran Aydın, ekranın kırıldığını fark etse de kedinin yeterli olup olmadığını denetim etmek isteyip yanına gitti. Kedinin düzgün olduğunu görünce rahat bir nefes alan Aydın, yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Bizim kedimiz oynarken masamızın üzerinde olağanda hiç yapmadığı bir şeyi yaptı. Yere atlayacağına monitör tarafına atladı. Oradan da monitörle devrildi. Üzerimize geldi. Canı sağ olsun, hayvan bu. Hayvanın fıtratında var. Yapacak bir şey yok. Monitör 6-7 bin liralıktı. Düştüğü vakit bir şey olup olmadığına baktım. Mal kıymetli değil değerli olan yavruların canı.”


30
