Keskin, “Orman köylülerimizin kalkındırılması bizim birincil önceliğimizdir”

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 14:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, orman köylülerinin değerine dikkat çekerek "Teşkilatımıza yakışır itibar projeler ile orman köylümüzün kalkınmasına takviye olmaya devam edeceğiz" dedi.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Bölge Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte kıymetlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ormancılığın tabiatla birlikte hareket etmeyi mecburî kıldığından vakti ve mevsim kurallarını çok güzel pahalandırmak gerektiğini söz eden Keskin, "Ormancılık faaliyetlerimizin çok taraflı ekolojik, teknik, toplumsal ve kültürel istekler göz önünde bulundurularak verimli bir biçimde yapılması öncelikli gayelerimiz ortasında yer alıyor. Ünitelerimiz tarafından yapılacak faaliyetlerde en az kaynak kullanımı ile en yüksek yararın sağlanması ve imkânların faal bir biçimde kullanılması kapsamında verimlilik konusunun da hassasiyetle takip edileceğini belirtmek isterim” diyerek ormancılık çalışmalarında kaliteyi artırmak için ayak basmadık orman kesiminin kalmaması gerektiğini söz etti.
Orman köylülerinin kalkındırılmasının birincil öncelik olduğunu belirten Keskin, başta Orköy kredileri olmak üzere tüm ormancılık faaliyetlerinde orman köylüsünün istihdam edilmesinin yanı sıra kırsal kalkınmanın lokomotifi olan orman teşkilata yakışır itibar projeler ile orman köylüsünün kalkınmasına dayanak olmaya devam edeceklerini söyledi. Keskin, "“Teşkilatımız ve bölgemiz bizlerden hoş hizmetlerimizin devamını bekliyor. Tüm takım arkadaşlarımıza güveniyor, 2024 yılında olduğu üzere 2025 yılında da programlarımızı tamamlayacağınıza inanıyorum” dedi.
Keskin, Şube Müdürlerinin sunumların akabinde mesleksel yeterliliğinin geliştirilmesi, yeni yayımlanan mevzuat ile uygulamalar, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması ile hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılmasına yönelik olarak Şube Müdürlerine talimatlarını vermesinin akabinde toplantı sona erdi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kaybolan cüzdan, banka fişi sayesinde bulunan sahibine teslim edildi

blank
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 22:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da bulunan para dolu cüzdan, polis grupları tarafından içindeki banka fişi sayesinde tespit edilen sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bir vatandaş cüzdanını düşürdü. Cüzdanı bulan güvenlik vazifelileri içinde kimlik bulamadını görünce, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliği gruplarına teslim etti. Cüzdanın içinde bulunan banka fişi üzerinde yapılan ayrıntılı inceleme sonucunda sahibine ulaşıldı. Cüzdan, içinde bulunan 6 bin 100 TL nakit para ile birlikte sahibine teslim edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.